Zonnehorst 4 - 7207 BT - Zutphen

info@combigro.nl


Welkom bij Combigro Helmink FoodserviceDe voordelen van samenwerkende groothandels


Combigro Helmink Foodservice is aangesloten bij de TopClass Group​, een van de belangrijkste landelijke clusters van zelfstandige samenwerkende groothandels voor horeca en grootverbruik. De TopClass Group is onderdeel van Maxxam​, de grootste inkooporganisatie van Nederland in de foodservicemarkt. 

Maxxam

Als lid van Maxxam profiteren Combigro Helmink Foodservice én onze klanten van de samenwerking tussen de leden en de industrie. Door het bundelen van inkoopvolume is Maxxam en daarmee ook de TopClass Group in staat om tegen zeer concurrerende condities in te kopen. Dit alles resulteert in een up-to-date assortiment waarin ook ruimte is voor conceptontwikkeling en productintroducties. 

TopClass Group 

De TopClass Group is specialist in het bieden van oplossingen met een gericht producten- en dienstenpakket voor de out-of-home branche. Van halffabricaten tot maaltijdcomponenten, van gekoelde en diepgevroren specialiteiten tot seizoensproducten en vriesvers. 

Private labels

Een van de voordelen van deze samenwerking voor u is dat we hierdoor private labels van TopClass voeren, namelijk het TopClass label, Delicate en het koffieconcept Café Ami.

Anton van der Kamp, directeur van Combigro Foodservice Helmink, is voorzitter bij  TopClass Group en bestuurslid bij MAXXAM.