Zonnehorst 4 - 7207 BT - Zutphen

info@combigro.nl


Welkom bij Combigro Helmink FoodserviceKompaan-formules

 

Wij bieden u als afnemer de mogelijkheid gebruik te maken van onze Kompaan-formules.

Een formule kan een waardevolle toevoeging zijn aan uw onderneming.

Meer info kan worden verkregen door onderstaande QR codes te scannen.

Brochure Kompaan formules

Maandacties Kompaan formules


De voordelen van samenwerkende groothandels


Combigro Helmink Foodservice is aangesloten bij de Horesca Nederland, een van de belangrijkste landelijke clusters van zelfstandige samenwerkende groothandels voor horeca en grootverbruik. Horesca Nederland is aangesloten bij Maxxam, de grootste inkooporganisatie van Nederland in de foodservicemarkt. 

Maxxam

Als lid van Maxxam profiteren Combigro Helmink Foodservice én onze klanten van de samenwerking tussen de leden en de industrie. Door het bundelen van inkoopvolume is Maxxam en daarmee ook Horesca Nederland in staat om tegen zeer concurrerende condities in te kopen. Dit alles resulteert in een up-to-date assortiment waarin ook ruimte is voor conceptontwikkeling en productintroducties. 

Horesca Nederland

Horesca is specialist in het bieden van oplossingen met een gericht producten- en dienstenpakket voor de out-of-home branche. Van halffabricaten tot maaltijdcomponenten, van gekoelde en diepgevroren specialiteiten tot seizoensproducten. Vers vlees, vis en aardappel groente en fruit behoort tot het totaal assortiment.

Fastfoodformules

Bent u een enthousiaste fastfoodondernemer? Kiest u voor smaak én kwaliteit als het gaat om uw producten en diensten? Bent u liever klanten aan het helpen dan dat u plannen maakt voor de promotie van uw zaak? 


Wij komen dagelijks bij veel fastfoodondernemers en we zien dat ze het lastig vinden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te verleiden tot extra aankopen. Voor deze ondernemers hebben we drie formules ontwikkeld: Fast and Fresh, One-2-Eat en Personal Snack Plan (PSP). Met deze formules kunt u extra omzet en winst maken zonder strenge verplichtingen. Vrijheid van ondernemen staat centraal.

Geïnteresseerd ?

Bel Combigro Helmink Foodservice  0575-516461 of reageer via het contactformulier en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Private labels

Een van de voordelen van deze samenwerking voor u is dat we hierdoor private labels van Horesca Nederland voeren, namelijk het Horesca en het koffieconcept Café Ami en het broodconcept Pain Ami.

Anton van der Kamp, directeur van Combigro Foodservice Helmink, is voorzitter van Horesca Nederland en bestuurslid bij MAXXAM.